Solidarnost na djelu – Crveni krst Crne Gore

Solidarnost na djelu – Crveni krst Crne Gore

Crveni krst Crne Gore tokom novembra tradicionalno sprovodi akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice “Solidarnost na djelu”.

Cilj nam je da se u akciju uključi što više subjekata. Tako opštinske organizacije sprovode akciju u saradnji sa prodajnim lancima Voli, Mercator Crna Gora, Laković, Domaća trgovina, Megapromet, Franca i nekim lokalnim prodajnim objektima. Volonteri Crvenog krsta su prisutni u prodajnim objektima i kupce pozivaju da, u okviru svoje redovne kupovine, doniraju i prehrambene i higijenske artikle za socijalno ugrožene sugrađane.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Pored navedenog, Crveni krst Crne Gore poziva i kompanije i organizacije u Crnoj Gori, da i oni daju svoj doprinos doniranjem prehrambenih artikala za socijalno ugrožene porodice u Crnoj Gori.

Sva prikupljena pomoć će biti podijeljena socijalno najugroženijim porodicama putem opštinskih organizacija Crvenog krsta.

Vaše malo, nekome puno!

Admin

Admin

Net Active ima za cilj okupljanje, umrežavanje i uključivanje mladih u organizovanje aktivnosti iz oblasti kulture, sporta, umjetnosti, ekologije i humanitarnog rada