Postavka male dnevne sobe na otvorenom – Tivat

Nakon prošlonedjeljnog postavljanja Male biblioteke na otvorenom, ovog vikenda će biti postavljena i dnevna soba od recikliranog materijala, koja će ugostiti učesnike i učesnice radionica u malom parku pored Ljetnje pozornice u subotu, 13. oktobra sa početkom u 10.00h časova. Ova mala dnevna soba na otvorenom ce biti druga takva dnevna soba u Crnoj Gori.

Nakon postavke, u 12.30h biće održana prva u nizu psiholoških radionica namijenjenih mladima u okviru realizacije projekta ,,Otvorena knjiga”. Tema radionice je zapošljavanje mladih, odnosno sticanje vještina za uspješnu pripremu za izbor pravog zanimanja i usmenog dijela -razgovora za posao, a sve to sa stanovišta psihološkog pristupa koji se zove transakciona analiza. Radionicu će držati psihološkinja, praktičarka transakcione analize. Projekat ,,Otvorena knjiga” finansira Opština Tivat, a realizuje se u organizaciji NVO Teserakt iz Tivta i NVO Naša akcija iz Kotora, a planirane aktivnosti se odvijaju u toku mjeseca oktobra.

Admin

Admin

Net Active ima za cilj okupljanje, umrežavanje i uključivanje mladih u organizovanje aktivnosti iz oblasti kulture, sporta, umjetnosti, ekologije i humanitarnog rada