Obiljezavanje medjunarodnog dana voda – World Water day

Povodom 22. marta – Medjunarodnog dana voda, NVO Nasa akcija ce posjetiti Bijelo Polje i svojim radom i ucescem u aktivnostima dati svoj doprinos ovom tako vaznom datumu. 

Uz nase partnere NVO Euromost, Sekreterijat za ruralni i odrzivi razvoj, Komunalno preduzece Lim kao i Dom Starih sa kojima planiramo da potpisemo ugovor o saradnji, od 24. marta organizovat ce se akcija ciscenje obale Lima, zatim i donacija kontejnera za otpad za lokacije rijecnih plazi realizovano kroz projekat NVO Euromosta ” Pridruzi se ciscenju obale Lima” i obici postrojenje/kolektor za preciscavanje otpadnih voda da bi mladi imali priliku da vide uticaj ovakvih postrojenja na zivotnu sredinu.

U znak zahvalnosti nasim domacinima omladinci/clanovi NVO Nasa akcija odrzat ce i predavanje o volonterizmu sa fokusom na podsticanje osoba u trecem dobu da budu aktivni ucescnici, volonteri u svojim zajednicama, da su veoma znacajan spoj za generacijsko i medjugeneracijsko djelovanje, i da je volonterizam nevjerovatno potreban za psiho-fizicko zdravlje gradjana svih dobi.

NVONasaakcija

NVONasaakcija

NVO "Nasa akcija" je osnivana sa svrhom promocije volonterizma, gradjanskog aktivizma kao i jacanje zajednica, i stvaranje lidera kroz rad na terenu.