NVO Debatni Klub Ekonomskog fakulteta

Mi smo studentska organizacija osnovana 2013. na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Naš cilj je da kroz debatu i druge aktivnosti profilišemo mlade ljude kao buduće lidere u svojoj branši. Kroz debatu razvijamo kritičko mišljenje i govorničke vještine, a kroz ostale projekte nastojimo da pružimo studentima mogućnost razvijanja ostalih poslovnih vještina. Mi smo tim mladih, entuzijastičnih ljudi koji pokušavaju kroz neformalnu edukaciju da naprave promjenu u društvu.

Speak&Sell vol2.

Speak&Sell je četvrodnevna radionica koja studentima omogućava da razviju svoje govorničke, prezentacione i komunikacione vještine kao i da nauče nešto više o pisanju i finansiranju projekata. Polaznike će kroz radionice voditi predstavnici crnogorskih kompanija, kao i mladi preduzetnici koji će im na interaktivan način pomoći da osmisle i formulišu svoj biznis plan koji će na kraju prezentovati pred Komisijom.

Admin

Admin

Net Active ima za cilj okupljanje, umrežavanje i uključivanje mladih u organizovanje aktivnosti iz oblasti kulture, sporta, umjetnosti, ekologije i humanitarnog rada