Najava “Mala biblioteka na otvorenom – Tivat”

NVO Teserakt i NVO Naša akcija vas pozivaju da prisustvujete postavljanju Male biblioteke na otvorenom u Tivtu, u sklopu projekta Otvorena knjiga.

Biblioteka će se nalaziti na Trgu od kulture, u malom parku, gdje će srijedu, 3. oktobra od 17 do 19 časova biti organizovani postavljanje i donacija knjiga. Sve knjige koje budu donirane biće označene kao knjige ove biblioteke.

Biblioteka će biti dostupna svim građanima Tivta i njegovim posjetiocima do 1. novembra, u skladu sa Rješenjem Sekretarijata za uređenje prostora i izgradnju objekata.

Knjige i sam objekat će nakon toga biti uskladišteni do usvajanja novog Plana o privremenim objektima koji bi mogao da omogući postavljenje biblioteke trajno na nekoj adekvatnoj lokaciji.

Projekat je podržan od strane Opštine Tivat, koja je drugim konkursom za dodjelu sredstava za NVO iz 2017. obezbijedila sredstva za njegovu realizaciju.

Admin

Admin

Net Active ima za cilj okupljanje, umrežavanje i uključivanje mladih u organizovanje aktivnosti iz oblasti kulture, sporta, umjetnosti, ekologije i humanitarnog rada