KUL karavan stiže u Bijelo Polje

U petak, 05.10. sa početkom u 18h, u galeriji Centra za kulturu u Bijelom Polju, nakon posjete Rožajama i Kolašinu, posjetioci će imati priliku da prisustvuju i uživaju u multimedijalnom programu KUL karavan koji je namijenjen mladim ljudima sa sjevera Crne Gore.

Kolektivnu izložbu fotografija čine autorske fotografije mladih ljudi sa sjevera koje će u Bijelom Polju dodatno obogatiti i radovi mladih i talentovanih likovnih umjetnika, kao i grafiti nastali u okviru festivala umjetnosti Centrum u Mojkovcu. U muzičkom dijelu publika će imati prilike da čuje talentovane učenike muzičke škole u Bijelom Polju: Adrijana Štulića i Milicu Rabrenović na klaviru, Saru Kurgaš na gitari i Milicu Đurović na violini. Pored njih, nastupiće i mladi hip-hoperi: Prefix iz Bijelog Polja, Stato iz Mojkovca i Arko iz Rožaja, kao i izuzetno talentovana solistkinja Olivera Bijelić iz Mojkovca u pratnji Instrumentalnog sastava iz Mojkovca i elektronska grupa Lucky Strike sa Braun DJ-om iz Mojkovca.

Pored njih, posjetioci će takođe imati priliku da pogledaju kratke filmove „Tunel“,“Mreža“ i „Između krajnosti“ koji su proizašli iz škole filma „Super 8“ a za koje scenario, režiju i glumu potpisuju bivši i sadašnji đaci srednje škole „Vuksan Đukić“ iz Mojkovca u sklopu projekta NVO TNT.

Za detalje pratite instagram stranicu: kulkaravan i #kulkaravan na društvenim mrežama.

Projekat ima za cilj umrežavanje, afirmisanje i promovisanje mladih umjetnika sa sjevera Crne Gore.

Projekat sprovodi Društvo sociologa Crne Gore u saradnji sa Centrom za kulturu Bijelo Polje i pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta.

Admin

Admin

Net Active ima za cilj okupljanje, umrežavanje i uključivanje mladih u organizovanje aktivnosti iz oblasti kulture, sporta, umjetnosti, ekologije i humanitarnog rada