KUL karavan stiže u Kolašin

U subotu, 15.09. sa početkom u 19h, u galeriji Centra za kulturu u Kolašinu, nakon proteklog vikenda u Rožajama, posjetioci će imati priliku da prisustvuju i uživaju u multimedijalnom programu KUL karavan koji je namijenjen mladim ljudima sa sjevera Crne Gore. 

Kolektivnu izložbu fotografija čine autorske fotografije mladih ljudi sa sjevera koje će u Kolašinu dodatno obogatiti i radovi mladih i talentovanih animatora i crtača.

U muzičkom dijelu publika će imati prilike da čuje talentovane učenike niže muzičke škole Galu Dulović i Helenu Vuković na klaviru kao i duo gitara koji čine Anđa Raketić i Nađa Grdinić, a pored njih mlade hip-hopere Marka Rajkovića iz Kolašina i Armina Murića iz Rožaja, kao i elektronsku grupu Lucky Strike iz Mojkovca.

Pored njih, posjetioci će takođe imati priliku da pogledaju kratke filmove „Tunel“,“Mreža“ i „Između krajnosti“ koji su proizašli iz škole filma „Super 8“ a za koje scenario, režiju i glumu potpisuju bivši i sadašnji đaci srednje škole „Vuksan Đukić“ iz Mojkovca, u okviru koji se provodila NVO TNT.

Fotografija: MartinaŠ ćepanović, Kolašin

Projekat ima za cilj umrežavanje, afirmisanje i promovisanje mladih umjetnika sa sjevera Crne Gore. Za detalje pratite instagram stranicu: kulkaravan i #kulkaravan na društvenim mrežama.

Projekat sprovodi Društvo sociologa Crne Gore pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta.

Admin

Admin

Net Active ima za cilj okupljanje, umrežavanje i uključivanje mladih u organizovanje aktivnosti iz oblasti kulture, sporta, umjetnosti, ekologije i humanitarnog rada