Izvestaj sa sajma volonterizma i edukativna posjeta Svetom Stefanu

U nedelju, 4. marta NVO Nasa akcija zajedno sa partneriima NVO Sedma sila mladih, fondacijom Budva 2020, i Omladinskim klubom Budva odrzali su Sajam volonterizma u TQ Plazi pod nazivom “Napravi iskorak”. Sajam je otpoceo prezentacijama i otvoren je od strane iniciatorke ovog dogadjaja Tine Crepulje, Marketing Menadzerke TQ Plaze. O volonterizmu su prisutnim govorili prvo omladinci/volonteri NVO Nasa akcija, zatim fondacije Budva 2020, Omladinskog kluba Budva i NVO Sedma sila mladih. Zatim je odrzana diskusija kao i planiranje konkretnih aktivnosti koje bi mogle vec u aprilu da se realizuju na teritoriji opstine Budva u saradnji sve 4 organizacije i naravano naseg domacina. Sajam je nastavio razmenom vrednih informacijam na standovima svima prisutnim.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Kako bi ovaj dan imao i edukativno-avanturistickog sadrzaja prije Sajma volonteri NVO Nasa akcija su dobili ekskluzivnu turu resort-ostrva Svetog Setfana kao i Milocera uz iskusnog vodica koji je objasnio istoriju i bitne tradicije ove lokacije.

Sa nasim novim partnerima nadamo se divnim buducim akcijama na teritoriji opstine Budva

NVONasaakcija

NVONasaakcija

NVO "Nasa akcija" je osnivana sa svrhom promocije volonterizma, gradjanskog aktivizma kao i jacanje zajednica, i stvaranje lidera kroz rad na terenu.