Izložba Eko kolonija 2018.

Eko ZH Udruga za razvoj, okoliš i kulturu i NVO Naša akcija su juče, 15.09. otvorili izložbu Eko kolonija 2018. – izložba slika nastalih na likovnoj koloniji na Blidinju, Bosna i Hercegovina. 

Izložba je otvorena u subotu, 15. septembra u 20:00 časova u galeriji Kulturnog centra “Nikola Đurkovic” u Kotoru, i ostaje za javnost otvorena radnim danima od 7 do 15 casova do 21. septembra. Zatim putuje za Podgoricu gde će publika u ovom gradu takođe imati priliku da uživa u likovnim radovima mladih.

Izložba je nastala u okviru projekat “Eko kolonija 2018” koji se financira kroz RYCO program (Regional Youth Cooperation Office) tj. Regionalnu kancelariju za saradnju mladih. Projekat ima za cilj pružanje mogućnosti mladima za interkulturalno učenje i unapređenje vještina, te utemeljenje interkulturalnog dijaloga i tolerancije kako bi se smanjio govor mržnje, negativni stereotipi u društvu i predrasude između mladih u regiji.

U likovnoj koloniji učesvuju mladi iz 4 zemalja, koji će ovom prilikom i boraviti u Kotoru.

Admin

Admin

Net Active ima za cilj okupljanje, umrežavanje i uključivanje mladih u organizovanje aktivnosti iz oblasti kulture, sporta, umjetnosti, ekologije i humanitarnog rada