Humanitarno Muljansko Plesno Vece – pridužite nam se!

2. septembra sa pocetkom u 20:00 casova, MZ Muo i NVO Nasa akcija planiraju trece po redu humanitarno plesno vece na Muo, pod pokroviteljstvom MZ Muo i Turisticke organizacije Kotor. Pridruzite nam se.

Uz ples, tanjir paste i dobro druzenje omoguceno za sve generacije mozemo zajedno uraditi mnogo.
Humanitarno plesno vece ove godine planira da skuplja podrsku:
1. u obliku donacije hrane i drugih namirnica za socialno ugrozne porodice u zajednici
2. u obliku knjiga za odrzivost projekta Mala biblioteka na otvorenom Muo
3. u obliku novca – donacije od po dva eura po tanjiru paste od morskih plodova (po tajnom muljanskom receptu). Novac ce biti usmjeren ka idejnom projektu za kreaciju ribarskog muzeja Muo i minijaturnog sportskog terena.

Predhodnih godina ova manifestacija podrzala je projekta male biblioteke na otvorenom, skupljene su donacije za socialno ugrozene porodice u nasoj zajednici, kao i donacije za Zajednicu Italijana Crne Gore koji su prosle godine usmjerili novac ugrozenom stanovnistvu u zemljotresima u Italiji.

Organizaciju dogadjaja podrzavaju i:
1. Projekta StroNGO čiji je cilj da se doprinese razvoju snažnijeg civilnog društva u Boki Kotorskoj. Projekat je odobren kroz program Evropske unije IPA 2014 Civil Society Facility Montenegro, posredstvom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.
2. Projekat Odreda izviđača “Njegoš” NetActive koji je podržalo Ministarstvo Sporta Crne Gore čiji je cilj okupljanje, umrežavanje i uključivanje mladih u organizovanje aktivnosti iz oblasti kulture, sporta, umjetnosti, ekologije i humanitarnog rada sa ciljem unapređenja njihovih potencijala, kvaliteta slobodnog vremena i aktivizma u zajednici.

Dodjite, podrzite i uzivajte u divnoj noci pod zvezdama i darovanju, druzenju i plesu. Sve generacije su dobrodosle. ♥

Organizatori.

NVONasaakcija

NVONasaakcija

NVO "Nasa akcija" je osnivana sa svrhom promocije volonterizma, gradjanskog aktivizma kao i jacanje zajednica, i stvaranje lidera kroz rad na terenu.