Dobrodošli na Humanitarni bazar

Poštovani,

NVO Prijatelji životinja Podgorica u saradnji sa tržnim centrom “Bazar” i prijateljima će danas i sjutra od 08, do 22 sata organizovati “Humanitarni bazar”. Ovaj događaj će se održati u tržnom centru “Bazar” u Bloku V.

Cilj nam je da od prodaje raznih artikala na našim štandovima prikupimo sredstva za pomoć ugroženim napuštenim životinjama. Našim sugrađanima ćemo u ponuditi veliki asortiman proizvoda, po izuzetno povoljnim cijenama. Na našim štandovima možete kupiti nakit, suvenire, umjetnička djela, hranu za životinje, opremu za mobilne telefone, ali i još puno raznih artikala.

bazar1

Pozivamo sve sugrađane, kao i posjetioce Podgorice da danas i sjutra posjete naš “Humanitarni bazar”, da se upoznaju sa radom naše organizacije, ali i da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu napuštenim i ugroženim životinjama, o kojima mi svakodnevno brinemo.

NVO Prijatelji životinja Podgorica

Direktor: Dragoje Vlahović

Kontakt: 068 182 482

Admin

Admin

Net Active ima za cilj okupljanje, umrežavanje i uključivanje mladih u organizovanje aktivnosti iz oblasti kulture, sporta, umjetnosti, ekologije i humanitarnog rada